Dieselkäyttöiset valomastot

Työmailla yksi yleinen varavoimageneraattorin tehtävä on tuottaa sähköä valoille. Lisäpistokkeilla saatavissa olevat valopylväskoneikot maksimoivat valotehon ja liikuteltavuuden jättäen myös mahdollisuuden syöttää sähköä työkoneille. Valopylväät on saatavilla tieliikenteeseen sopivalle trailerille. Pylväät saa helposti taitettua alas kuljetuksen ajaksi. Koneisiin on saatavilla tarvittaessa myös Stage V moottori.

Valomastot tuovat valaistusratkaisun kaikkiin kohteisiin, johon sähköä ei ole saatavilla. Kohteita voivat olla työmaiden lisäksi muun muassa liikenneonnettomuuspaikat tai yleisötapahtumat. Valomastojemme M7T-ohjauspaneeli ilmaisee painetasot, taajuuden, tehon ja muut moottorin hälytykset kuten polttoainevarannon, öljyn paineen sekä jäähdytysnesteen lämpötilan. Valomastot on varustettu Yanmarin moottorilla ja niitä on saatavilla 4,5-7 kW teholuokan välillä.

Valomasto Apolo Start

APOLO START

Apolo Start -malliset dieselkäyttöiset siirrettävät valomastot ovat markkinoiden monipuolisin ja kilpailukykyisin malli. Sen valomastot voivat toimia jopa 70 tuntia keskeytymättä ja valaista jopa 32 neliömetriä 4 x 1000 W:n halogen valonheittimillä (384 000 lumenia). Valomaston korkeus on 9 metriä ja koneessa on liitännät 2 x 16A pistokkeelle. Polttoainesäiliö on 114 litraa. Valopylväs on mahdollista taittaa taaksepäin, jolloin sen kuljettaminen trailerissa sujuu moitteettomasti.

Kone on saatavilla myös LED-lampuilla (2 x 500W), jonka myötä käyttöaika kasvaa noin 130 tuntiin, kun polttoaineenkulutus vähenee. Maston korkeus on tässä mallissa 6 metriä.


Valomasto Apolo Compact

APOLO COMPACT

Apolo Compact siirrettävät valomastot on saatavilla joko Standard, Heavy Duty tai ECO-mallisena. Kaikissa on vakiona 100 litran polttoainesäiliö dieselille. Valomaston korkeus on ECO -mallissa 6 metriä. ECO -malli takaa alhaisen polttoaineenkulutuksen välillä 0,4-0,7 l/h, ja tarjoaa noin 166 tunnin käyttöajan. Vakiona siinä on 4 x 350 W:n LED-valoheittimet.

Standard ja Heavy Duty -mallissa korkeus on 9 metriä. Standard ja Heavy Duty -mallit erottuvat keskenään pääosin Heavy Duty valaistustornin sisältämistä vahvistetuista tukijaloista, joiden ansiosta kone on helppo vakauttaa millä tahansa pinnalla. Metallihalogenidi lamppujen teho on molemmissa 4 x 1000 wattia.


Valomasto Apolo Box

APOLO BOX

Paikallaan pidettävä valomasto. APOLO BOX sisältää 200 litran polttoainesäiliön ja se mahdollistaa 126 tunnin käyttöajan. Sen pistokelähdöt ovat 1 x 32A sekä 2 x 16A. Koneen äänitaso on 66 dB/7m.

Apolo Boxin neljä 1000 W: n kohdevaloa voivat valaista jopa 50 metrin päähän. Sen hydraulinen masto voi pyöriä 360 astetta ja ulottuu 9 metriin. Maston saa laskettua kasaan, jolloin sen siirtäminen helpottuu paikasta toiseen. On saatavilla myös 4 x 350W LED-valoilla.


Valomasto Mini Kit

MINI KIT

Mini Kit sisältää maston, valaisimet, lisävirtaliittimet ja jalustan nostokoukkuineen. Valomastoon voi liittää yksivaiheisen generaattorin, jonka minimiteho on 5,5 kW. 400 000 lumenin valaistuskapasiteetilla se voi valaista jopa 33 neliömetriä. Optiona valaistuskapasiteettia on mahdollista kasvattaa lisäämällä yhden halogen lampun, mikä kasvattaa valaistustehon 36 neliömetriin.


Ota yhteyttä

 

Myynti