Valomastot

Työmailla yksi yleinen varavoimageneraattorin tehtävä on tuottaa sähköä valoille. Lisäpistokkeilla saatavissa olevat valopylväskoneikot maksimoivat valotehon ja liikuteltavuuden jättäen myös mahdollisuuden syöttää sähköä työkoneille. Valopylväät on saatavilla tieliikenteeseen sopivalle trailerille. Pylväät saa helposti taitettua alas kuljetuksen ajaksi. Koneisiin on saatavilla tarvittaessa myös Stage V moottori.

Valomastot tuovat valaistusratkaisun kaikkiin kohteisiin, johon sähköä ei ole saatavilla. Kohteita voivat olla työmaiden lisäksi muun muassa liikenneonnettomuuspaikat tai yleisötapahtumat. Valomastojemme M7T-ohjauspaneeli ilmaisee painetasot, taajuuden, tehon ja muut moottorin hälytykset kuten polttoainevarannon, öljyn paineen sekä jäähdytysnesteen lämpötilan. Valomastot on varustettu Yanmarin moottorilla ja niitä on saatavilla 4,5-7 kW teholuokan välillä.

Valomasto Apolo Start

APOLO START

Apolo Start -malliset dieselkäyttöiset siirrettävät valomastot ovat markkinoiden monipuolisin ja kilpailukykyisin malli. Sen valomastot voivat toimia jopa 70 tuntia keskeytymättä ja valaista jopa 32 neliömetriä 4 x 1000 W:n halogen valonheittimillä (384 000 lumenia). Valomaston korkeus on 9 metriä ja koneessa on liitännät 2 x 16A pistokkeelle. Polttoainesäiliö on 114 litraa. Valopylväs on mahdollista taittaa taaksepäin, jolloin sen kuljettaminen trailerissa sujuu moitteettomasti.

Kone on saatavilla myös LED-lampuilla (2 x 500W), jonka myötä käyttöaika kasvaa noin 130 tuntiin, kun polttoaineenkulutus vähenee. Maston korkeus on tässä mallissa 6 metriä.


Valomasto Apolo Compact

APOLO COMPACT

Apolo Compact siirrettävät valomastot on saatavilla joko Standard, Heavy Duty tai ECO-mallisena. Kaikissa on vakiona 100 litran polttoainesäiliö dieselille. Valomaston korkeus on ECO -mallissa 6 metriä. ECO -malli takaa alhaisen polttoaineenkulutuksen välillä 0,4-0,7 l/h, ja tarjoaa noin 166 tunnin käyttöajan. Vakiona siinä on 4 x 350 W:n LED-valoheittimet.

Standard ja Heavy Duty -mallissa korkeus on 9 metriä. Standard ja Heavy Duty -mallit erottuvat keskenään pääosin Heavy Duty valaistustornin sisältämistä vahvistetuista tukijaloista, joiden ansiosta kone on helppo vakauttaa millä tahansa pinnalla. Metallihalogenidi lamppujen teho on molemmissa 4 x 1000 wattia.


Valomasto Apolo Box

APOLO BOX

Paikallaan pidettävä valomasto. APOLO BOX sisältää 200 litran polttoainesäiliön ja se mahdollistaa 126 tunnin käyttöajan. Sen pistokelähdöt ovat 1 x 32A sekä 2 x 16A. Koneen äänitaso on 66 dB/7m.

Apolo Boxin neljä 1000 W: n kohdevaloa voivat valaista jopa 50 metrin päähän. Sen hydraulinen masto voi pyöriä 360 astetta ja ulottuu 9 metriin. Maston saa laskettua kasaan, jolloin sen siirtäminen helpottuu paikasta toiseen. On saatavilla myös 4 x 350W LED-valoilla.


APOLO KIT TOWER -SARJA

KIT TOWER -sarja sisältää kolme valaistustornimallia ilman generaattorisarjaa.

Valomasto Mini Kit

MINI KIT

Sarjan pienin, Mini Kit on suunniteltu itsenäisellä pakkauksella, joka sisältää maston, valaisimet, lisävirtaliittimet ja jalustan nostokoukkuineen. Valomastoon voi liittää yksivaiheisen generaattorin, jonka minimiteho on 5,5 kW. 400 000 lumenin valaistuskapasiteetilla se voi valaista jopa 33 neliömetriä. Optiona valaistuskapasiteettia on mahdollista kasvattaa lisäämällä yhden halogen lampun, mikä kasvattaa valaistustehon 36 neliömetriin.


Valomasto KT12000

KT8000 JA KT12000

KT8000 sisältää kuusi 1500 watin lamppua, joiden valaistusteho on 200 000 lumenia. Valo kantaa noin 16,5 neliömetrin alueelle.

KT12000 sisältää kuusi metalli halogenidivalonheitintä, joiden teho on 2000W. Ne tarjoavat suurimman valotehon koko KIT TOWER -sarjasta. 1 320 000 lumenin valoteholla se voi valaista jopa 110 neliömetriä.

Asiantuntijamme auttavat mielellään

Jätä tarjouspyyntö tästä tai vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@kwset.fi. Lähetämme aina tarjouksen yhteydessä varavoimakoneen datasivut.

Muut varavoimalaitteet

Avokoneet

Lue lisää

Sääsuojalliset koneet

Lue lisää

Trailerit

Lue lisää

Konttirakenteiset

Lue lisää
Hitec DRUPS varavoimalaite

DRUPS- ja RUPS-laitteistot

Lue lisää
Dieselkäyttöinen valomasto työmaalla

Valomastot

Lue lisää

Kaasugeneraattorit

Lue lisää

Hybridit

Lue lisää