Luotettavaa virtavarmuutta ja helppoa ylläpitoa kriittisiin toimintaympäristöihin

UPS-laitteet

Tarjoamme Legrandin kehittyneitä UPS-järjestelmiä, jotka takaavat katkottoman sähkönsyötön ja optimaalisen suojan kriittisille infrastruktuureille ja herkille laitteille.

UPS takaa katkottoman ja tasalaatuisen virransyötön lyhyiden sähkökatkojen aikana

Myymme ja asennamme kansainvälisesti arvostettujen laitevalmistajien UPS-ratkaisuja (Uninterruptible Power Supply) kriittisen infran ja herkkien laitteiden suojaamiseen. Saat meiltä käyttövalmiiksi asennettuna UPS-laitteet, jotka edustavat uusinta ympäristöä säästävää teknologiaa.

UPS toimii energiavarastona taaten katkottoman ja tasalaatuisen virransyötön lyhyiden sähkökatkojen, virtapiikkien sekä taajuuden ja jännitteen vaihtelujen aikana. UPS-ratkaisut varmistavat toiminnan jatkuvuuden ja ne voidaan asentaa myös yhdessä varavoimalaitteiden kanssa. UPS tuottaa sähköä varavoimakoneen käynnistymisen ajan, tyypillisesti 10–15 sekuntia.

Voimme toteuttaa varavoimajärjestelmän UPS-varmennuksella kokonaisurakkana. Avaimet käteen -toimitus kattaa muun muassa järjestelmän suunnittelun, mitoituksen ja asennuksen.

UPS-laitteet, Keor MOD

Legrandin UPS-järjestelmä Keor MOD

Legrandin Keor MOD on modulaarinen kolmivaiheinen UPS-järjestelmä ja varavirtalähde, joka hyödyntää PWM High-Frequency -tekniikkaa. Järjestelmä tuottaa 25–250 kW nimellistehoa, ja yksiköt voidaan kytkeä rinnan aina 600 kW:iin asti. Keor MOD on suunniteltu erityisesti kriittisiin toimintaympäristöihin, kuten datakeskuksiin ja sairaaloihin.

Keor MODin sisältämät akut ovat sinetöityjä ja huoltovapaita. Esimerkiksi 125 kW -mallin akkulaatikko takaa jopa 5 minuutin varmistusajan 100-prosenttisella kuormituksella. Järjestelmään kuuluu 10 tuuman kosketusnäytöllä toimiva ohjauspaneeli, joka on varustettu interaktiivisilla kuvakkeilla navigoinnin helpottamiseksi. Näyttö kääntyy 180 astetta, mikä helpottaa huoltamista.

UPS-ratkaisun Hot swap -toimintojen ja jokaisen tehomoduulin keskinäisen riippumattomuuden ansiosta järjestelmän huoltaminen ja laajentaminen on nopeaa ja yksinkertaista. Jokaisen moduulin voi huoltaa yksi kerrallaan laitetta sulkematta. Yksittäinen moduuli voidaan myös vaihtaa uuteen ilman järjestelmän sulkemista.

Tutustu myös Legrandin muihin UPS-laitteistoihin tästä

Muita tuotteita

Energianvarastointijärjestelmä

EHR on innovatiivinen energianvarastointi- ja jakelujärjestelmä, joka yhdistettynä diesel- tai kaasugeneraattoreihin, verkkovirtaan tai aurinkopaneeleihin parantaa tehokkuutta, vähentää päästöjä ja melua, sekä pidentää laitteiston teknistaloudellista elinkaarta. Himoinsan EHR-järjestelmää voi käyttää UPS-ratkaisuna ja energianvarastoinnissa!

Lue lisää

Virtakiskot

Legrandin virtakiskojärjestelmät tarjoavat kompaktin, mukautuvan ja paloturvallisen sähkönjakeluratkaisun herkille laitteistoille, kuten datakeskuksille ja sairaaloille, säästäen tilaa ja vähentäen asennuskustannuksia.

Lue lisää

Avorakenteiset dieselgeneraattorit

Avorakenteiset dieselgeneraattorit, sisältäen täyden suunnittelu- ja asennuspalvelun ilmanvaihtoon ja pakoputkistoihin. Tehoalue jopa 3750 kVA.

Lue lisää

Ota yhteyttä

 

Myynti
Jotain kysyttävää?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä missä vaan varavoimaan liittyvässä asiassa — asiantuntijamme auttavat mielellään!

Tarjouspyyntö - Etusivu