Suojakorilliset varavoimakoneet

Varavoimaa pohjoisiin olosuhteisiin

Sääsuojallisia varavoimakoneita voidaan käyttää Suomen olosuhteissa ulkoasenteisena. Konekokonaisuus on suojattu tehdasvalmisteisella suojakotelolla, joka suojaa generaattoria sateelta, lumelta ja muulta säältä, mikä tekee niistä täydellisiä ulkokäyttöön. Suojakorilliset varavoimakoneet omaavat erittäin alhaisen äänitason, mikä mahdollistaa niiden asentamisen myös taajama-alueelle tai alhaisen äänitason vaativiin sisätila-asennuksiin. Suojakorin sisälle on asennettuna lämpöeristetty äänenvaimennin sekä koteloa ympäröi vulkaaninen kivivillaeriste. Suojakuorensa ansiosta koneet soveltuvat erinomaisesti myös rakennustyömaakäyttöön. Sääsuojallisen rakenteen etu on kompakti rakenne, jossa ilmanvaihto ja äänitaso on optimoitu. Toimituksen etuna on nopea käyttöönotto sekä selkeät urakkarajat. Kaikissa toimittamissamme varavoimakoneissa on vakiona käynnistysakut akkulaturilla sekä moottorin esilämmitin.

suojakorillinen varavoimakone ovet avattuna

Varavoimakoneet toimitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan

Sääsuojallisia ratkaisuja on saatavilla 8-1000 kVA kokoluokan väliltä. Vakioväreinä vihreä (Cummins), punainen ja harmaa, mutta myös omat RAL-värit ovat mahdollisia. Varokäyntiaikaa saadaan pidennettyä suuremmalla tehdasvalmistetulla runkopolttoainesäiliöllä, jossa tuplalaippa suojaa polttoainevuodoilta. Pistokelähdöt eivät sisälly vakiona toimitukseen, mutta ne saadaan tarvittaessa asennettua varavoimakoneeseen integroidusti.

Sääsuojallinen varavoimakone on helppo asentaa trailerin päälle, jos halutaan dieselgeneraattorista siirrettävä. Tämä voi kuitenkin vaatia tiukempaa päästöluokitusta varavoimakoneelta. Valikoimassamme on N/A, Stage 2, Stage 3A, Stage 5, Tier 4F päästöluokituksella olevat varavoimakoneet.

Moottorivaihtoehtoja ovat; Cummins, Yanmar, Iveco, Baudouin, Doosan, Scania ja MTU. Moottorin valinta määräytyy usein koneen teholuokan mukaan. Käytämme varavoimakoneissa pääsääntöisesti Stamfordin generaattoria, mutta myös Meccalte ja Leroy Somer löytyvät valikoimastamme.

Tarjousvaiheessa on hyvä olla selvillä varavoimakoneen käyttötapa, jotta voimme määrittää juuri oikean ohjausjärjestelmän varavoimakoneelle. Näitä ovat muun muassa manuaalinen, automaattinen ja verkon kanssa tahdistuva. Käytämme tyypillisesti dieselgeneraattorivalmistajien omia ohjauspaneeleita mutta tahdistusta vaativiin toteutuksiin käytämme ComApin Intelivision 5 ohjauspaneeleita.

Ota yhteyttä

 

Myynti