Suojakorilliset

Varavoimaa pohjoisiin olosuhteisiin

Sääsuojallisia varavoimakoneita voidaan käyttää Suomen olosuhteissa ulkoasenteisena. Konekokonaisuus on suojattu tehdasvalmisteisella sääsuojalla. Suojakorilliset varavoimakoneet omaavat erittäin alhaisen äänitason, mikä mahdollistaa niiden asentamisen myös taajama-alueelle tai alhaisen äänitason vaativiin sisätila-asennuksiin. Suojakorin sisälle on asennettuna lämpöeristetty äänenvaimennin sekä koteloa ympäröi vulkaaninen kivivillaeriste. Suojakuorensa ansiosta koneet soveltuvat erinomaisesti myös rakennustyömaakäyttöön. Sääsuojallisen rakenteen etu on kompakti rakenne, jossa ilmanvaihto ja äänitaso on optimoitu.

Varokäyntiaikaa saadaan pidennettyä suuremmalla tehdasvalmistetulla runkopolttoainesäiliöllä, jossa tuplalaippa suojaa polttoainevuodoilta. Toimituksen etuna on nopea käyttöönotto sekä selkeät urakkarajat. Sääsuojallisia ratkaisuja on saatavilla yli 1000 kVA kokoluokkaan asti. Koneet sisältävät vakiona akkulaturin sekä lohkolämmittimen.

suojakorilliset varavoimakoneet

suojakorillinen varavoimakone ovet avattuna

Vaihtoehdot moottorille: Cummins, Yanmar, Iveco, Bauduoin, Doosan, Scania, MTU. Moottorin valinta määräytyy usein koneen teholuokan mukaan.
Pääsääntöisesti koneet sisältävät Stamfordin generaattorin, mutta tosinaan käytämme myös Meccalten generaattoria.

Asiantuntijamme auttavat mielellään

Jätä tarjouspyyntö tästä tai vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@kwset.fi. Lähetämme aina tarjouksen yhteydessä varavoimakoneen datasivut.

Muut varavoimalaitteet

Avokoneet

Lue lisää

Sääsuojalliset koneet

Lue lisää

Trailerit

Lue lisää

Konttirakenteiset

Lue lisää
Hitec DRUPS varavoimalaite

DRUPS- ja RUPS-laitteistot

Lue lisää
Dieselkäyttöinen valomasto työmaalla

Valomastot

Lue lisää

Kaasugeneraattorit

Lue lisää

Hybridit

Lue lisää