Varavoimakoneiden huolto- ja kunnossapitopalvelut

Huolettomuutta toimivalla huollolla

Suorittamalla huolto-ohjelman mukaiset määräaikais- ja ennakkohuoltotoimet varmistetaan varavoimalaitteiston toimintavarmuus. Huollamme kaikki varavoimakoneet merkistä riippumatta. Luottamalla laitteesi huollon meille varmistat, että laite toimii silloin kun sitä tarvitaan. Huollamme varavoimakoneiden lisäksi myös esimerkiksi sprinkleripumput ja ilmanvaihtolaitteet, kuten väestönsuojien puhaltimet.

Kuntokartoitukset

Kuntokartoituksella selvitetään dieselgeneraattorin tai varavoimalaitteen toimintakunto ja luotettavuus. Selvitystyön perusteella määritetään korjaus- ja vaihtotarpeet ja niille arvioidut kustannukset.

Määräaikaishuollot- ja koeajot

Dieselgeneraattorin ja varavoimalaitteen toimintakunnon ja luotettavuuden ylläpitämiseksi tulee sitä huoltaa ja koeajaa määräajoin. Koeajon aikana tarkastetaan sekä dieselgeneraattorin että sen automatiikan toiminta koeajo-ohjelman mukaisesti. Koeajon yhteydessä varmistetaan myös jäähdytysilmanvaihtojärjestelmän toiminta.

Huoltosopimukset

Huoltosopimusasiakkaamme voivat valita haluamansa laajuisen huoltosopimuksen. Käytetyimmässä mallissa otamme vastuullemme määräaikaishuollot sekä koeajot ja –kuormitukset aikataulutuksineen.

Kaikista suorittamistamme tehtävistä teemme kirjallisen raportin joka tallennetaan myös huoltojärjestelmäämme.

Ota yhteyttä!

 

Huolto