Varaosapalvelut

Himoinsan ja Cumminsin dieselgeneraattorien alkuperäiset varaosat

Käytämme vikatilanteissa ja määräaikaishuoltojen yhteydessä valmistajien alkuperäisiä korkealaatuisia varaosia. Varastoimme globaalien laitevalmistajien, kuten Himoinsan ja Cumminsin, varavoimakoneiden kriittisiä varaosia toimipisteellämme Tuusulassa.

Olemme Himoinsan varavoimaratkaisujen ja Cumminsin dieselgeneraattorien ainoa jälleenmyyjä Suomessa, mutta tarjoamme alkuperäiset varaosat myös muiden merkkien dieselgeneraattoreihin ja dieselmoottoreihin. Huollamme kaikenlaiset varavoimakoneet merkistä riippumatta.

Huoltosopimustemme lisäpalveluihin kuuluvat myös varaosapalvelut. Voimme sopia yhdessä asiakkaan kanssa laajemmasta konekohtaisten varaosien välivarastoinnista. Varaosapalvelun ansiosta kriittisten varaosien lisäksi harvinaisemmat varaosat löytyvät varastoltamme välittömästi ja voidaan toimittaa kohteeseen nopeasti huollon yhteydessä.

Varaosapalvelulla parannetaan varavoimakoneen toimintavarmuutta yllättävissä vikatilanteissa ja lyhennetään huoltojen vasteaikoja. Käytämme pääosin vain laitevalmistajien alkuperäisiä varaosia.

Asiantuntijamme auttavat mielellään

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluat lisätietoja? Autamme sinua mielellämme, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.