Varavoimalaitteet

Organisaatiomme on rakennettu palvelemaan erityisesti asiakaskohtaisten ratkaisuiden toteuttamiseen niin varavoimakonekonttien valmistuksessa kuin varavoimaurakoiden projektitoteuttamisessa.

Toteutamme vaativat varavoimaurakat erillisurakoina tai toimittajana toiselle urakoitsijalle. Suunnittelemme asiakaskohtaisesti varavoimakoneen tarvitseman toimintaympäristön; esimerkiksi kontit, jäähdytysilmanvaihdon ja sähköautomaation. Valmistuksen ja urakkatoimitukset toteutamme yhdessä pitkäaikaisten sopimusyhteistyökumppaneidemme kanssa. Näin varmistamme laadukkaan asiakaskohtaisen lopputuloksen.

Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa. Toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin. Suorat yhteydet tehtaille varmistavat viimeisimmän teknisen tiedon ja taidon. Huoltohenkilöstömme on tehtaan kouluttamaa. Kaikki mahdolliset takuuasiat hoidamme suoraan tehtaan kanssa. Dieselkäyttöisten varavoimakoneiden tehoalue on yli 3000 kVA koneisiin asti.

Avokoneet

Lue lisää

Sääsuojalliset koneet

Lue lisää

Trailerit

Lue lisää

Konttirakenteiset

Lue lisää

DRUPS- ja RUPS-laitteistot

Lue lisää
erikoisrakenteiset

Erikoisrakenteiset kontit

Lue lisää

Kaasugeneraattorit

Lue lisää

Hybridit

Lue lisää