Varavoimalaitteet

Organisaatiomme on rakennettu palvelemaan erityisesti asiakaskohtaisten ratkaisuiden toteuttamiseen niin varavoimakonekonttien valmistuksessa kuin varavoimaurakoiden projektitoteuttamisessa.

Varavoimalaitteet aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Toteutamme vaativat varavoimaurakat erillisurakkoina tai toimittajana toiselle urakoitsijalle. Suunnittelemme asiakaskohtaisesti varavoimakoneen tarvitseman toimintaympäristön; esimerkiksi kontit, jäähdytysilmanvaihdon ja sähköautomaation. Valmistuksen ja urakkatoimitukset toteutamme yhdessä pitkäaikaisten sopimusyhteistyökumppaneidemme kanssa. Näin varmistamme laadukkaan asiakaskohtaisen lopputuloksen.

Toimimme yhteistyössä luotettavien suurten eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa. Toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin. Suorat yhteydet tehtaille varmistavat viimeisimmän teknisen tiedon ja taidon. Huoltohenkilöstömme on tehtaan kouluttamaa. Kaikki mahdolliset takuuasiat hoidamme suoraan tehtaan kanssa. Dieselkäyttöisten varavoimakoneiden tehoalue on yli 3000 kVA koneisiin asti.

Muut varavoimalaitteet

Avomalliset dieselgeneraattorit

Lue lisää

Sääsuojalliset dieselgeneraattorit

Lue lisää

Siirrettävät dieselgeneraattorit

Lue lisää

Konttirakenteiset varavoimaratkaisut

Lue lisää

DRUPS- ja RUPS-laitteistot

Lue lisää

Dieselkäyttöiset valomastot

Lue lisää

Kaasugeneraattorit

Lue lisää

Hybrid -varavoimalaitteistot

Lue lisää