Tehokas ja mukautuva sähkönjakeluratkaisu herkille laitteille

Virtakiskot

Legrandin virtakiskojärjestelmät tarjoavat kompaktin, mukautuvan ja paloturvallisen sähkönjakeluratkaisun herkille laitteistoille, kuten datakeskuksille ja sairaaloille, säästäen tilaa ja vähentäen asennuskustannuksia.
Virtakiskot varavoimakoneelta

Virtakisko — moderni sähkönjakeluratkaisu

Virtakisko on moderni sähkönjakeluratkaisu, joka sopii erityisen hyvin herkkiä laitteita sisältäviin tiloihin, kuten datakeskuksiin ja sairaaloihin. Saat meiltä virtakiskojärjestelmät hyvin erityyppisiin kohteisiin ja tarpeisiin (25–6300 A) myös asennettuna. Esimerkiksi varavoimakoneen avaimet käteen -toimitus voi sisältää sähkökaapelien sijaan virtakiskojen mitoituksen ja asennuksen.

Virtakisko on kompakti ratkaisu, joka säästää tilaa sähkökaapelointiin verrattuna. Virtakiskot myös mukautuvat helposti erilaisiin käyttäjätarpeisiin, ja monet muutos- ja laajennustyöt voidaan tehdä ilman jännitekatkoksia. Virtakiskojen asentaminen on kustannustehokasta valmiiden liitos- ja kiinnitysjärjestelmien ansiosta, ja kiskon suuntaa on helppo muuttaa 90 asteen kulmissa.

Olemme Legrandin valtuutettu ja sertifioitu partneri, ja kaikki virtakiskomme täyttävät tarkat tuotestandardit. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa teräksiset Zucchini-virtakiskot, jotka suojaavat hyvin sähkömagneettiselta säteilyltä. Kokoomakiskot puolestaan säästävät asennusmateriaaleja. Virtakiskot ovat paloturvallinen vaihtoehto, koska muoviosia on vähän ja ne on suunniteltu sammumaan tulipalossa itsestään ilman vaarallisia savukaasuja.

Ota yhteyttä

 

Myynti

Muita tuotteita

UPS-laitteet

Energiatehokkaat UPS-ratkaisut, jotka takaavat kriittisen infran ja herkkien laitteiden suojan katkottomalla virransyötöllä ja tasalaatuisella energialla kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

Kuivamuuntajat

Legrandin HV/LV-kuivamuuntajat ovat kevyitä, helppokäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä, tarjoten tehokkaan ja luotettavan ratkaisun kriittisiin kohteisiin.

Lue lisää

Avorakenteiset dieselgeneraattorit

Avorakenteiset dieselgeneraattorit, sisältäen täyden suunnittelu- ja asennuspalvelun ilmanvaihtoon ja pakoputkistoihin. Tehoalue jopa 3750 kVA.

Lue lisää
Jotain kysyttävää?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä missä vaan varavoimaan liittyvässä asiassa — asiantuntijamme auttavat mielellään!

Tarjouspyyntö - Etusivu