Projektit kokonaisurakkana

AutoDC-kwset

Projektit

Organisaatiomme on rakennettu palvelemaan erityisesti asiakaskohtaisten ratkaisuiden toteuttamiseen niin varavoimakonekonttien valmistuksessa kuin varavoimaurakoiden projektitoteuttamisessa. Toteutamme vaativat varavoimaurakat erillisurakoina tai toimittajana toiselle urakoitsijalle.

  • YSE-sopimuksen mukaiset erillisurakat
  • Sairaaloiden varavoimakoneurakat
  • Datacentereiden varavoimakoneiden kokonaisurakat
  • Allianssi- ja projektinjohtourakat

Toteutamme urakat aina hankintaohjelman urakkarajoja noudattaen. Urakat voivat sisältää laajat sähkö- tai putkiurakatkin.

”Laatu syntyy yksityiskohdista”

Suunnittelusta 3D-mallinnukseen

Mikään projekti tai tuote ei valmistu ilman huolellista suunnittelua. Vaativat varavoimakohteet edellyttävät aina kohdekohtaista suunnittelua. Projektointiin ja dokumentoinnin hallintaan käytetään kW-set Oy:n kehittämää ohjelmaa. Suunnitelmien yhteensovittaminen tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Tämä varmistaa onnistuneen lopputuloksen.

Varavoimakonttien suunnittelu tehdään hyödyntämällä SolidWorks 3D-suunnitteluohjelmaa, jonka avulla jokaista yksityiskohtaa voidaan tarkastella ja viimeistellä suunnittelupöydällä ennen lopullista toteutusta. Tarkka mallinnus takaa halutun lopputuloksen lopputuotteeseen.

Sähkösuunnittelu tehdään niin ikään hyödyntämällä SolidWorks -suunnitteluohjelmaa. Näin kaikki piirikaaviot, kaapeleiden vetolistat, komponenttiluettelot, johdin- ja riviliitinnumeroinnit ovat aina ajantasalla.

Varavoiman kokonaisvaltaiset suunnittelupalvelut sisältävät lisäksi polttoainejärjestelmät ja jäähdytysilmanvaihdon.

Toimivat kokonaisuudet laaja-alaisella osaamisella

Logistiikka

Logistiikka ja asennukset

Varavoimakoneen asennus on harvoin pelkkä laitetoimitus vaan toimitukset ovat usein ns. avaimet käteen toimituksia. Kontti- tai suojakorirakenteisen laitteiston toimituksessa lähes kaikki mekaaniset asennukset saadaan tehtyä jo ennen toimitusta asiakkaalle, mutta asiakkaan tiloihin asennettaville avokoneille kaikki asennukset tehdään paikan päällä.

Toimimme maailmanlaajuisesti