Virtakiskot

Virtakiskot

Virtakisko on moderni sähkönjakeluratkaisu, joka sopii erityisen hyvin herkkiä laitteita sisältäviin tiloihin, kuten datakeskuksiin ja sairaaloihin. Saat meiltä virtakiskojärjestelmät hyvin erityyppisiin kohteisiin ja tarpeisiin (25–6300 A) myös asennettuna. Esimerkiksi varavoimakoneen avaimet käteen -toimitus voi sisältää sähkökaapelien sijaan virtakiskojen mitoituksen ja asennuksen.

Virtakisko on kompakti ratkaisu, joka säästää tilaa sähkökaapelointiin verrattuna. Virtakiskot myös mukautuvat helposti erilaisiin käyttäjätarpeisiin, ja monet muutos- ja laajennustyöt voidaan tehdä ilman jännitekatkoksia. Virtakiskojen asentaminen on kustannustehokasta valmiiden liitos- ja kiinnitysjärjestelmien ansiosta, ja kiskon suuntaa on helppo muuttaa 90 asteen kulmissa.

Olemme Legrandin valtuutettu ja sertifioitu partneri, ja kaikki virtakiskomme täyttävät tarkat tuotestandardit. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa teräksiset Zucchini-virtakiskot, jotka suojaavat hyvin sähkömagneettiselta säteilyltä. Kokoomakiskot puolestaan säästävät asennusmateriaaleja. Virtakiskot ovat paloturvallinen vaihtoehto, koska muoviosia on vähän ja ne on suunniteltu sammumaan tulipalossa itsestään ilman vaarallisia savukaasuja.

Virtakiskot varavoimakoneelta

Ota yhteyttä

 

Myynti