Historia

Yli 20 vuotta varavoimaratkaisuja ja niiden kehittämistä

Tiimimme

kW-setin perustajilla on alalta yli 20 vuoden kokemus, ja kaikki kolme ovat edelleen mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa: Marko toimitusjohtajana, Jarkko myyntipäällikkönä ja Jukka käyttöönotoissa. Perustamisesta asti visionamme on ollut kasvaa varavoima-alalla merkittäväksi toimijaksi, ja tällä hetkellä tiimiimme kuuluu yli 20 oman alansa ammattilaista. Alihankintaketjussa työllistämme kymmeniä henkilöitä.

Kasvu

Ensimmäinen pieni toimistomme sijaitsi vuonna 2004 Kehä I:n varrella Kontulassa. Vuokraustoimintamme kasvoi vauhdilla, joten tarvitsimme pian lisää tilaa varavoimakoneiden varastointiin. Vuonna 2008 muutimme Jokelan Nuppulinnaan, 600 neliön teollisuushalliin. Tällä hetkellä toimimme omissa 2500 neliön tiloissa Sulan teollisuusalueella Tuusulassa. Liikevaihtomme on yli 10 miljoonaa euroa (2020).

Kumppaniverkosto

Vuosituhannen vaihteessa Suomessa pidettiin yhä kiinni kansallisista vaatimuksista, jotka tekivät maailmanlaajuisesta laitehankinnasta ja yhteistyöstä hankalaa. Tilanne parani uusien standardien ja varavoimakoneiden ST-käsikirja 31:n myötä, jota olimme mukana kehittämässä. Enää luotettavaa tehdasvalmisteista tekniikkaa ei tarvitse Suomen markkinoilla muuttaa, vaan asiakkaidemme käytössä ovat maailman parhaat dieselgeneraattorit, kuten edustamamme Cummins.

Teknologia

Suorat yhteydet kansainvälisiin laitevalmistajiin takaavat, että asiakkaidemme käytössä on aina alan uusin teknologia. Vuonna 2010 toimitimme Rovaniemelle ensimmäisen elektromagneettisilta pulsseilta häiriösuojatun EMP-varavoimakoneen. Sen jälkeen olemme jatkaneet kriisivalmiutta parantavia varavoimatoimituksia puolustusvoimille ja valtionhallinnolle. Tärkeitä teknisiä edistysaskelia ovat olleet myös DRUPS-koneet ja uudet ympäristövastuulliset vaihtoehdot.

Asiakaspalvelu ja -tyytyväisyys

Kehitämme toimintaamme koko ajan asiakkaidemme ehdoilla. Yksi tärkeimmistä edistysaskelista on ollut varavoimakoneiden huollon hinnoittelu. Vuosikymmen sitten hinnoittelumalli oli asiakkaille monimutkainen ja tarjousvaiheessa oli selvitettävä monia teknisiä yksityiskohtia. Vuonna 2012 otimme käyttöön ensimmäisenä Suomessa tehoon perustuvan kiinteän hinnoittelun. Tällä hetkellä selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelumalli on markkinoilla jo laajasti käytössä.

Yrityskulttuuri

Työntekijöiden kuuntelu ja osallistaminen ovat meille hyvin tärkeitä arvoja, ja siksi kehitämme myös toimintatapojamme yhdessä. Hyvä esimerkki on toiminnanohjausjärjestelmämme. Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä heijastuu niin työntekijöidemme tyytyväisyyteen kuin asiakaspalveluun.