Avoimet työpaikat

Etsimme Tuusulaan kasvavaan toimintaamme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ varavoimakoneiden projektimyyntiin

Vastaat myynti-insinöörinä  oman asiakaskuntasi varavoimakoneiden konsultoivasta projektimyynnistä ja sen kehittämisestä. Olemme erikoistuneet pääasiassa palvelinkeskuksien, sairaaloiden ja teollisuuden varavoimaan. Hoidat olemassa olevia asiakassuhteita ja asiakkuuksien pitkäjänteisestä kehittämistä sekä teet myös uusasiakashankintaa. Uusasiakashankinnassa tuemme sinua käyntien sopimisessa.  Tehtävässä tarjoat ratkaisuja asiakkaiden teknisiin kokonaisuuksiin.

Olet vastuussa projektien myynnillisestä, aikataulullisesta ja teknisestä läpiviennistä määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti yhdessä projektipäällikön ja muun projektitiimin kanssa. Tehtävänäsi on vastata myös tarjouslaskenta-, tilaus- ja sopimushallinnasta. Lisäksi pääset yrityksessämme ideoimaan ja vaikuttamaan palveluiden kehitykseen.

Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea, joten tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta.

Edellytämme tehtävään

  • teknistä insinöörikoulutustaustaa esimerkiksi sähkö, automaatio, energiatekniikka tai muu vastaava
  • sähkötekniikan ja mekaanisten asennusten perusteiden tuntemusta
  • työkokemuksen teknisen myynnin parista
  • myynnillistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta kotimaassa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kasvavassa ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavassa yrityksessä. Työskentelet korkealaatuisten tuotteiden parissa, joita asiakkaat arvostavat. Saat tehtävään vankan tuoteperehdytyksen ja projektitiimin tuen. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com

kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA – 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme ”Me pidämme sen käynnissä” mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme on 10 milj€ ja henkilöstömäärämme 15 hlö.