Avoimet työpaikat

Tervetuloa töihin kW-setille!

Kiinnostaisiko sinua toimia varavoiman ehdottomana asiantuntijana? Etsimme joukkoomme koko ajan uusia asiantuntijoita projektiemme pariin. Työtehtäväsi voi olla esimerkiksi varavoima-asentaja, myynti-insinööri tai huoltokoordinaattori.

Millaista porukkaa meillä työskentelee?

Jokainen kW-setiläinen on sähkö- tai konetekniikan ammattilainen, vaikka tittelit ja tausta vaihtelevat. Odotamme kaikilta – myös myyjiltämme – insinöörikoulutusta, koska sähkö- ja energiatekniikan perusteiden on hyvä olla hallussa. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava kumppani ja varavoiman erityisasiantuntija kaikissa tilanteissa.

Monet työtehtävät vaativat hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Asiakas voi tarvita apua juuri sinulta, joten odotamme työntekijöiltämme joustavuutta ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä. Useimmissa työtehtävissä ajokortti on välttämätön. Muuten vaatimukset vaihtelevat, ja esimerkiksi englannin kielen taito tai hyvä fyysinen kunto voi olla eduksi.

Arvostamme kokemusta, mutta tärkeintä on reipas asenne, hyvä työmotivaatio ja halu oppia. Annamme jokaiseen tehtävään perehdytyksen ja tarvittaessa koulutuksen. Etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka viihtyvät työssään ja tekevät siksi laadukasta ja ammattimaista jälkeä.

Miksi valita kW-set?

Olemme vuonna 2004 perustettu kotimainen varavoimaratkaisujen asiantuntija. Toimimme Tuusulasta käsin, mutta asiakkaita on ympäri Suomen. Meillä pääset myymään, asentamaan, vuokraamaan, huoltamaan tai suunnittelemaan Suomen korkealaatuisimpia varavoimaratkaisuja. Toimimme yhteistyössä esimerkiksi Cumminsin kaltaisten globaalien varavoimakonevalmistajien kanssa.

Projektit. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja mielenkiintoiset projektit, joissa tuotamme varavoimaratkaisuja esimerkiksi datakeskuksiin, sairaaloihin, hotelleihin ja teollisuuteen. Lisäksi väliaikaista varavoimaa tarvitaan esimerkiksi suurissa ulkoilma- ja musiikkitapahtumissa.

Yhteishenki. Saat meillä mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen kehittämiseen samalla, kun rinnallasi on kannustava tiimi ja helposti lähestyttävä johto. Ketterässä 25 hengen yrityksessämme ei ole jäykkää hierarkiaa, vaan matala kynnys keskustella kenen tahansa kanssa. Työilmapiirimme on rento ja välitön, ja töitä tehdään hyvässä yhteishengessä.

Edut. Työsuhde-etuihimme kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto, sairaskuluvakuutus sekä laajennettu tapaturmavakuutus ja matkavakuutus. Vakuutukset ovat voimassa työ- ja vapaa-aikana. Olennaisinta on kuitenkin reilu palkkausmallimme: kiinteä kuukausipalkka ylityökorvauksineen. Lisäksi käytämme erilaisia bonusjärjestelmiä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekryt@kwset.fi

Kysy lisää!

Liisa Jenkins

liisa.jenkins@fi.experis.com

050 527 3453

Katso avoimet työpaikat!