kW-set

Varavoiman asiantuntija

kW-set

Olemme Suomen suurin varavoimaratkaisujen toimittaja. Toimintamme kivijalkoja ovat varavoimageneraattorien myynti, vuokraus ja huolto. Palvelemme eri alojen merkittävimpiä toimijoita aina sairaaloista kauppakeskuksiin ja datacentereistä voimalaitoksiin. Lisäksi tunnemme valtionhallinnon kaltaisten erityisalojen vaatimukset.

Olemme erikoistuneet varavoimaratkaisuihin. Käyttöönottajiemme määrä on Suomen suurin, ja toteutamme useat toimeksiannot avaimet käteen -palveluna. Tiimistämme löytyy ammattitaitoa varavoimageneraattorien myyntiin, vuokraukseen, käyttöönottoihin ja projektinhallintaan. Lisäksi vastaamme itse suunnittelusta ja huollamme koneet merkistä riippumatta.

Toimistomme sijaitsee Tuusulassa, mutta kumppaniverkostomme on maailmanlaajuinen. Edustamme tarkoin valikoituja laitetoimittajia ja samalla alan parasta teknistä osaamista. Suorat yhteydet Cumminsin kaltaisiin laitevalmistajiin varmistavat varavoimaratkaisujen korkean laadun ja käyttöiän sekä luotettavan avun kaikissa tilanteissa.

Yritysfaktoja

  • Perustettu 2004
  • 100% toimivan johdon omistama
  • Suoraan työllistettyjä henkilöitä noin 30
  • Liikevaihto 2022: € 12.800.000
  • Päätoimialat: varavoimakoneiden myynti, vuokraus ja huolto