Stage 5 varavoimakoneet

Stage 5 varavoimakoneet

Kaasu- ja dieselgeneraattorit Stage 5 -moottoreilla 2016/1628/CE-asetuksen mukaisesti. Stage 5 dieselgeneraattorit vähentävät haitallisten komponenttien päästöjä jopa 90 % aiempaan tekniikkaan verrattuna. Lisäksi vähentäen saastuttavien aineiden käyttöä sähkö- ja elektroniikkalaitteissa Euroopan markkinoilla generaattorimme noudattavat RoHS2-direktiiviä 2011/65/EU.

Stage 5 -sarja tehoalueen 8 – 550 KVA (PRP-teho) väliltä. Sarjan suunnittelussa on otettu huomioon muun muassa koneen huollettavuus, polttoaineen kulutus, ja päästöjen vähentäminen. Kompaktit dieselgeneraattorit, joissa on integroitu AdBlue-säiliö (yli 80kW koneissa) toimivassa ja kestävässä suojakorirakenteessa. Vuotoallas on suunniteltu kestämään 100% vuodot. Huoltovälit 500 tuntia.

stage 5 dieselgeneraattori
LIIKKUVIEN TYÖKONEIDEN MOOTTOREIDEN PÄÄSTÖT: STAGE 5: EU-ASETUS 2016/1628 JOKA SÄÄTELEE LIIKKUVIIN TYÖKONEISIIN (NRMM) ASENNETTUJEN POLTTOMOOTTOREIDEN KAASU- JA HIUKKASPÄÄSTÖJEN RAJA-ARVOJA.
ROHS2: DIREKTIIVI 2011/65/EU, JOKA ASETTAA RAJOITUKSIA VAARALLISTEN AINEIDEN KÄYTÖLLE SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKALAITTEISSA (EEE), JOTKA ON SUUNNITELTU KÄYTETTÄVÄKSI ENINTÄÄN 1000 VOLTIN NIMELLISJÄNNITTEELLÄ VAIHTOVIRRALLA JA 1500 VOLTTIA TASAVIRRALLA. DIREKTIIVIN SOVELTAMISAIKAA ON JATKETTU VIIDELLÄ VUODELLA 22.HEINÄKUUTA 2019 ALKAEN JUOTTEIDEN LYIJYLLE SEKÄ TIETYISSÄ POLTTOMOOTTOREISSA KÄYTETTÄVILLE LAAKEREILLE JA MÄNNILLE.

Koteloa ympäröi vulkaaninen kivivillaeriste. Ilmanottoaukkojen sijainti ja sijoittelu on optimoitu melun vaimentamiseksi. Paneelin sijainti on eristetty konehuoneesta, jotta ohjausyksikköä käsiteltäessä ei altistu melulle.

Uudet suunnitellut ovet, joiden yläpinta on 20 asteen kulmassa. Estää veden suodattumisen ja hapettumispisteiden muodostumisen siten ettei oven yläreunaan keräänny seisovaa vettä. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten kaikki sarjan oven lukot ja saranat ovat kestävämpiä.

Moottorivaihtoehdot: Yanmar, Iveco, Scania & John Deere

suojakorillinen varavoimakone
stage 5 dieselgeneraattori kW-setin pihalla
Stage V genset2
Stage V genset3

Mikä on jälkikäsittelyjärjestelmä?

Iveco ja Scania stage 5 moottorin osajärjestelmät

 01.  Pakokaasu.  Elektronisesti ohjatun moottorin ja yhteispaineruiskutusjärjestelmän ansiosta tehokkaan dieselpolton jälkeen pakokaasut poistuvat moottorista vielä käsittelemättömänä, mutta jo vähäpäästöisinä.

02.  DOC | Dieselin hapetuskatalysaattori. DOC vähentää CO:n määrää ja lisää SCR:ään joutuvan NO2:n prosenttiosuutta, mikä nopeuttaa prosessia, jossa NOx muuttuu vaarattomaksi typeksi ja vedeksi.

03.  Adblue säiliö. AdBlue-säiliön likimääräinen kulutus on noin 10 % dieselöljyn kulutuksesta. AdBluen pitoisuus on 32,5 % ureaa, loput vettä. Ureasäiliötä lämmitetään urean jäätymisen estämiseksi.

04.  Mixer. Se edistää ammoniakin muodostumista pelkistimestä (AdBlue). Sekoitin koostuu suuttimesta, jossa AdBlue menee pakojärjestelmään.

05.  DPF | Dieselin hiukkassuodatin. Suodatin, joka estää palamattomien dieselhiukkasten ja tuhkan vapautumisen. Näiden hiukkasten poistaminen hyödyttää päästöjä ja vähentää dieselin kulutusta.

06.  SCR | Selektiivinen katalyyttireaktori. Päästöjenhallintatekniikka, joka muuttaa typen oksidin (NOx) molekyylitypeksi (N2) ja vedeksi (H2O) katalyytin ja kaasumaisen pelkistimen avulla.

07. Pakokaasun ulostulo. ECU valvoo pakokaasuja koko päästöjen vähentämisprosessin ajan, mikä mahdollistaa että dieselgeneraattorimme noudattaa Euro Stage V -päästötasoa kaikissa työolosuhteissa.

01. DPF – Regeneration Assist Device (imukaasuventtiili). Moottorin lämpötilaa nostetaan käyttämällä imuventtiiliä.

02.  EGR – Pakokaasun kierrätys. Ohjaa osan pakokaasuista polttokammioon varmistaakseen, että ne palavat paremmin, mikä vähentää NOx:n määrää.

03.  Common Rail Electronic Injection. Tarjoaa tehokkaamman palamisen vähentäen palamattoman dieselin ja NOx-hiukkasten määrää.

04.  After Treatment Pack.
A . DOC – Dieselin hapetuskatalyytti
B . DPF – Dieselhiukkassuodatin
C . Äänenvaimennin

yanmar stage 5 moottorin jälkikäsittelyjärjestelmä

Asiantuntijamme auttavat mielellään

Jätä tarjouspyyntö tästä tai vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@kwset.fi. Lähetämme aina tarjouksen yhteydessä varavoimakoneen datasivut.