Avaimet käteen -ratkaisut ja kattavat huoltopalvelut

Dieselgeneraattorit

Dieselgeneraattorien toimittajana olemme Suomen luotettavimpia kumppaneita. Edustamme maailman suurimpia dieselgeneraattorivalmistajia ja tarjoamme dieselgeneraattoreissa vakioidut ja räätälöidyt ratkaisut sisä- ja ulkotiloihin avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi tuemme dieselgeneraattorien pitkää elinkaarta kattavilla huoltopalveluilla.

Tutustu laitteisiin
suojakorilliset varavoimakoneet

Minkälaiseen käyttöön dieselgeneraattori sopii?

Dieselgeneraattoria voidaan käyttää erityyppisten rakennusten varavoimanlähteenä muun muassa teollisuudessa, sairaaloissa, kaupan alan kiinteistöissä ja datakeskuksissa. Dieselgeneraattorit ovat toimiva ratkaisu myös pääasiallisena virranlähteenä esimerkiksi suurtapahtumissa, huipunleikkauksessa ja paikoissa, joissa valtakunnan sähköverkkoa ei ole saatavilla.

Dieselgeneraattori on luotettava varavoimanlähde kaikenlaisissa kohteissa, joissa halutaan varmistaa kriittisten järjestelmien ja prosessien toiminta sekä liiketoiminnan jatkuvuus. Dieselgeneraattorilla voidaan varmistaa teollisuuden tuotantoprosessit, terveydenhuollon potilasturvallisuus, yhteiskunnalle välttämättömän vesihuolto- ja energiainfran toimintavarmuus sekä esimerkiksi logistiikkakeskusten elintarviketurvallisuus.

Dieselgeneraattoreita tarvitaan sähköistyvässä yhteiskunnassa yhä enemmän myös häiriöttömän tiedonkulun varmistamisessa. Dieselgeneraattorit ovatkin kriittisen tärkeitä datakeskusten ja konesalien häiriöttömälle toiminnalle. Dieselgeneraattori syöttää sähköä luotettavasti sähkökatkojen ja vikatilanteiden aikana, mutta se toimii myös kulutushuippujen leikkaamisessa.

Dieselgeneraattorit avaimet käteen -toteutuksena

Dieselgeneraattorin hankinta on kanssamme helppoa. Toteutamme dieselgeneraattoritoimituksen tarvittaessa kokonaisvaltaisena varavoimaurakkana. Avaimen käteen -toteutuksissa huolehdimme koko varavoimajärjestelmän suunnittelusta, mitoituksesta ja kuljetuksista sekä paikan päällä haalauksesta, asennustöistä ja käyttöönotosta. Kokonaisuus sisältää myös dieselgeneraattorin tarvitseman jäähdytysilmanvaihdon, pakoputkiston, polttoainejärjestelmän ja sähköautomaation.

Varavoimaurakat

Dieselgeneraattorivalmistajien tuki ja huolto-ohjelmat

Edustamme maailman suurimpia dieselgeneraattorien valmistajia, kuten Cummins ja Himoinsa. Saat kauttamme käyttöösi dieselgeneraattorivalmistajien uusimman teknisen tietotaidon, mikä tukee dieselgeneraattorien elinkaarikestävyyttä ja kunnossapitoa. Valmistaja kouluttaa esimerkiksi huoltohenkilökuntamme. Käytössäsi ovat myös alkuperäiset varaosat ja valmistajien huolto-ohjelmat. Lue lisää dieselgeneraattorien huoltopalveluistamme!

Huoltopalvelut

Dieselgeneraattorin voi vuokrata tilapäiseen käyttöön

Tarvitsemasi teholuokan dieselgeneraattorin voi vuokrata kauttamme väliaikaiseen käyttöön. Laadukkailla kW-setin vuokrattavilla dieselgeneraattoreilla toteutetaan vaativia sähköistysprojekteja, kuten stadionkonsertteja ja urheilutapahtumia. Lisäksi vuokrakalusto toimii sähkömuuntamoiden huoltotilanteissa ja kuormitustesteissä. Vuokrattavat dieselgeneraattorit ovat nopeasti saatavilla oleva ratkaisu myös laiterikoissa. Asennus onnistuu saman päivän sisällä.

Vuokraus

Vakiomalliset dieselgeneraattorit ja räätälöidyt ratkaisut

Saat meiltä luotettavat vakiokoneet ja kohdekohtaisesti räätälöidyt dieselgeneraattoriratkaisut oheislaitteineen. Dieselgeneraattoriemme tehoalue yltää 3750 kVA:iin asti, ja käyttötapavaihtoehtoina on automaattinen, manuaalinen ja verkon kanssa tahdistuva. Tahdistusta vaativissa dieselgeneraattoreissa käytämme pääasiassa ComAp-ohjauspaneeleita.

Runsas valikoima erilaisia dieselgeneraattoreita

kW-setin dieselgeneraattorien valikoimaan kuuluvat avomalliset, sääsuojalliset eli suojakorilliset, konttirakenteiset ja siirrettävät varavoimakoneet. Korkealaatuiseen ja kustannustehokkaaseen toteutukseen kuuluu dieselgeneraattorin asennus käyttövalmiiksi sovitussa aikataulussa.

Sisätilojen varavoimahuoneisiin sopivat avomalliset dieselgeneraattorit, joiden teholuokka on korkein mahdollinen, jopa 3750 kVA. Avomallinen dieselgeneraattori voidaan asentaa myös 10-, 20-, 30- tai 40-jalkaiseen merikonttiin, joka valmistetaan Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin sopivaksi. Sääsuojalliset dieselgeneraattorit asennetaan rakennuksen ulkopuolelle tai liikuteltavalle trailerille.

Useimmissa tapauksissa suosittelemme suojakorillisia ja konttirakenteisia dieselgeneraattoreita, koska silloin lähes kaikki asennustyöt ja testaukset voidaan tehdä ennen dieselgeneraattorin toimitusta. Ulkotiloissa pystymme myös optimoimaan dieselgeneraattorin tekniset detaljit.

Sisätiloihin asennettavissa avomallisissa ratkaisuissa rajoittavia reunaehtoja ovat esimerkiksi varavoimahuoneen koko, kohteen meluntorjuntavaatimukset, pakoputkiston läpiviennit ja tarjolla olevat haalausreitit. Voimme varautua haastaviin haalausreitteihin jo dieselgeneraattoriratkaisun suunnittelussa.